logo SPPSPP a Nadácia SPP vyhlásilištvrtý ročník verejnoprospešného programu SPPoločne, ktorý je založený na adresnej pomoci rôznym komunitám vo všetkých regiónoch Slovenska.

Počas prvých troch ročníkov sme podporili už 128 projektov v celkovej hodnote 840 000 eur. V 4. ročníku sme vyčlenili 200 000 eur, ktoré si rozdelia víťazné projekty v kategóriách SPPoločne pre ľudí a SPPoločne pre domovinu.

Na získanie grantu sa zapojila aj naša ÚO Snina Hviezdoslavova s projektom FITPARK.

Pohyb je prirodzenou fyziologickou potrebou človeka a významne ovplyvňuje mnohé funkcie v organizme. Základná škola vybuduje vo svojom areáli v blízkosti multifunkčného ihriska fitpark. Rozšíri tak možnosť aktívneho oddychu obyvateľov mesta i okolia, podporí pohybovú aktivitu osôb, ktoré chcú niečo urobiť pre svoje telo a zdravie -> HLASOVANIE SPP

 

POSTUP:

  1. Klik na ikonu HLASOVAŤ
  2. Prečítate si pokyny a dole kliknete na ikonu POKRAČOVAŤ
  3. Vyberiete koľko hlasov chcete projektu dať, vyplníte svoje telefónne číslo, meno a mail. Na mobil príde overovací kód a ten vpíšete do políčka kde je žiadaný.

Snina Hviezdoslavova už vopred ĎAKUJE za každý hlas a hneď ako bude fitpark postavený ste pozvaný si v ňom oddýchnuť, zašportovať, alebo len tak sa zvaliť a prečítať si knihu :)