Tradícia pokračuje.

Aj tento rok DO FÉNIX posiela do letného tábora Nadácie Markíza a OZ Štvorlístok deťom tridsať svojich členov. Tridsať detí, ktoré mali tú smolu, že sa nenarodili  solventným a starostlivým rodičom.  Tridsať detí, ktoré za svoj krátky život zažili viac zlého ako dobrého a nikto  z nás by to s nimi nemenil.

Práve teraz vyberáme 30 deti, ktoré si krásne prázdniny v tomto  tábore zaslúžia.

 

Okrem zaujímavého programu, ktorého cieľom je pomôcť deťom zabudnúť na ťažké a smutné chvíle, sa chcú organizátori postarať  o deti aj po materiálnej stránke (kúpou nového oblečenia, obuvi, darovaním hygienických a školských potrieb a pod.).

Na príprave a organizácii tábora sa podieľajú takmer tri stovky dobrovoľníkov z radov lekárov, psychológov, príslušníkov polície či hasičského zboru, umelcov, desiatky podnikateľov, a to vo svojom voľnom čase a bez nároku na akúkoľvek odmenu.

 

Pomôcť môžete aj vy. Zapojte sa do projektu OBLEČ si svoje dieťa!!!

Či už prídete osobne a nakúpite oblečenie spolu s obdarovaným,  alebo nám pomôžete finančnou čiastkou a my sa o nákup postaráme, budeme vám nesmierne vďační.

 

Prikladáme  list od nášho podpredsedu, moderátora TV Markíza , zakladateľa  OZ Štvorlístok deťom a hlavného vedúceho tohto tábora  Patrika Hermana .

 

A na záver pre potešenie pripájame link na krátke video z minuloročného tábora: https://www.youtube.com/watch?v=Ig48MZUmsmg

 

V prípade záujmu  nás kontaktujte.

Mail: fenix@do-fenix.sk

Tel. :  +421 2 44 63 63 71

Mobil:  0918 486 034, 0910 929 689

OBLEČ SI SVOJE DIEŤA