Leto je za rohom, no Celoslovenské stretnutie Fénixákov je pred dverami. Pre tých, čo sa ako my už nevedia dočkať a stále počítajú, koľko ešte ostáva času sme zostrojili tento odpočet:

https://www.online-stopwatch.com/makeyourown/0023010001.2090654.06142018:160000/My-Timer!/

Ten vám prezradí, kedy sa už uvidíme so starými známymi, kedy spoznáme nové tváre a kedy sa znova raz stretne spolu FÉNIX taký ako je: deti z celého Slovenska, mladí a starší všetkých veľkostí, poučné aktivity, zábava aj spoznávanie no hlavne dobrá nálada. A to všetko s nezameniteľným výhľadom na Lomnický štít rovno pri raňajkách. Kto sa neteší tak ja nevjem uš.

Už 14.6 vás očakávame v Tatranskej Lomnici v Hoteli Tatranec. V najbližších dňoch vám prinesieme ďalšie informácie o programe, o tom, čo si zbaliť, na čo nezabudnúť, na čo si dávať pozor a ako vopred predísť akýmkoľvek  komplikáciám a nepríjemnostiam.

My na ústredí sa už nevieme dočkať. A vy?

Podeľte sa tu s nami o svoje najlepšie spomienky z minulých ročníkov CSS. A vy, ktorí sa chystáte prvý raz, na čo sa najviac tešíte a čo čakáte od jubilejného 10. Ročníka Celoslovenského Stretnutia Fénixákov?