20160801_233202-copyNa pozíciu Koordinátor pre dobrovoľníkov od októbra tohto roka na bratislavské Ústredie Fénixu nastúpila Maťka Barboríková. Medzi jej zodpovednosti bude patriť, ako už názov pozície napovedá, najmä koordinácia aktivít dobrovoľníkov spolupracujúcich s našou organizáciou v rámci Slovenska i pri medzinárodných podujatiach. Podieľať sa bude tiež na ďalších aktivitách Ústredia, tak dovnútra organizácie ako aj navonok. Viac nám o sebe prezradila už Maťka samotná.

Ahojte Fénixáci,

po roku  v Portugalsku som naspäť na FÉNIXáckom ústredí v Bratislave. Tento krát nie ako pracujúca študentka, ale ako zamestnankyňa organizácie, takže som tu namiesto jedného dňa v týždni rovno päť. Tak ako predtým sa budeme vídať na akciách FÉNIXu.

Pre tých, ktorí netušia kto som…

Vo FÉNIXe som začala pracovať na ústredí popri vysokoškolskom štúdiu sociálnej a pracovnej psychológie. Chodila som na ústredie raz do týždňa a mala na starosti najmä medzinárodné aktivity. Časom som sa zúčastňovala takmer každej akcie organizovanej ústredím a reprezentovala FÉNIX aj na partnerských medzinárodných školeniach. Po študentskej mobilite vo Varšave som sa do FÉNIXu s nadšením vrátila, no po dokončení štúdia som opäť odišla, do Portugalska na program Európskej komisie – Európsku dobrovoľnícku službu.

Teraz som už naspäť doma a som veľmi rada, že moja prvá „skutočná“ práca je práve vo FÉNIXe.

Martina Barboríková

20160218_143807