KN_logo_centrovane-farebneVo štvrtok 2. júna sa v Košiciach koná konferencia UPre: SKUTOČNE RÓMSKE ODPOVEDE. Ide o poldennú konferenciu (9:00-13:00) formátom podobnú podujatiam TEDx. Podtitulom je „skutočne rómske odpovede“ – zaznie desať príbehov rómskych komunít, ktoré sa rozhodli robiť niečo pre seba a pre druhých. Behom pol dňa sa účastníci v neformálnej atmosfére dozvedia viac o živote Rómov a o projektoch, ktoré dávajú odpovede na otázky ich integrácie, vzdelávania či zamestnávania.

Program bude možné sledovať online cez youtube.comhttps://www.youtube.com/watch?v=k4Qis0Or0Cg. Budeme len radi, ak vás konferencia zaujme a spolu s vašimi členmi si zorganizujete viewing party. V prílohe nájdete program konferencie. Je len na vás, či si pozriete oba bloky, jeden z nich či len pár príbehov. Viewing party odporúčame organizovať pre najviac 50 účastníkov.

Čo budete potrebovať:
– vhodnú miestnosť
– dostatočne rýchle internetové spojenie
– počítač/notebook
– dostatočne výkonné reproduktory
– projektor a premietaciu plochu (bielu stenu alebo premietacie plátno)

Vďaka aplikácii sli.do sa môžete aj naživo zapojiť do diania na konferencii. Stačí kliknúť na slido.com, zadať kód #upre a môžete posielať svoje otázky či odkazy pre rečníkov.