logo-8-celoslovenske-stretnutie-fenixakov8. celoslovenské stretnutie sa konalo v termíne od 15. – 18. 9. 2016 tento raz na strednom Slovensku, v Tajove. Tieto 4 dni sa odvíjali v štýle RETRO. Pripomenuli sme si ako prebiehali stretnutia Fénixákov v jeho začiatkoch, aké hry sa hrali a aké boli aktivity. Partnermi stretnutia boli firma TOPGAL Slovensko, s.r.o. a COOP JLC, a.s.

Všetci si to náramne užili a čo všetko sa tam dialo si môžete prečítať zo zážitkov členov ÚO Dubnica nad Váhom:

Na takomto Celoslovenskom stretnutí Fénixu som sa zúčastnila po prvýkrát. Zo začiatku som mala mierne obavy, ale tie sa po príchode do Tajova úplne vytratili. Stretla som  veľmi veľa  príjemných ľudí a zabavila som sa na všemožných úlohách. Zúčastnila som sa aj detskej konferencii zameranej na drogy, ktorá bola z môjho pohľadu veľmi poučná. A najlepšie som tam oslávila svoje 15 narodeniny. Naozaj nevidím lepší spôsob ako stráviť niekoľko voľných dní než s Fénixom.

-Iris

 

Na 8.CSS Fénixákov 2016 som sa veľmi zabavila, dozvedela som sa veľa nových vecí o drogách a závislostiach, našla nových priateľov, vykúpala som sa s priateľmi v daždi, zahrala si úžasnú hru na ktorej sme si zarábali imaginárne peniaze za ktoré sme si kúpili sladké potešenie, ktoré sme aj tak večer vypracovali na super diskotéke. Super boli aj vedúci, zdravotníčky aj všetci ostatní, ktorí dopomohli aby tieto tri dni boli také úžasné!

-Majka

 

Na Css fénixákov 2016 v Tajove ma najviac zaujala prezentácia o drogách a závislostiach
ktorá bola náučná a pekne spracovaná pre nás teenagerov , ďalej sa mi páčil fénixov mini talent do ktorého sa zapojili mnohé  územné organizácie a nakoniec by som pochválil večerné diskotéky a
všetkých organizátorov , vedúcich a pani zdravotníčky za to ,ako sa o nás postarali a spríjemnili nám zopár zážitkov

-Timo

 

8. celoslovenské stretnutie fénixákov sa mi samozrejme veľmi páčilo. Celý čas som bola obklopená skvelou atmosférou a výbornými ľuďmi. Priniesla som si odtiaľ veľa nezabudnuteľných zážitkov a vedomostí. Pobyt v Tajove som si veľmi užila a už sa teším na ďalšie stretnutie

– Lucka

 

8. celoslovenské stretnutie Fenixakov bolo veľmi pestré, najmä pre tému konferencie, ktorá bola celkom vážna. Bola o drogách a závislostiach, ale mne osobne sa ta téma celkom páčila, dozvedela som sa mnoho nových informacii, dokonca sme sa aj vžili do určitých situácii, což bolo veľmi zaujímavé. Okrem toho sme mali aj rozny program, od galaxie, kde sme si vybrali „pomocne“ ruky, což musím uznat bolo samo o sebe velice zaujímavé, cez spoznávanie ďalších UO, až po diskoteky, hru, ktora bohuzial nevysla pre pocasie a napokon Minitalent. Okrem toho sme sa aj sami príjemne zabavili a porozprávali, čí už s našimi starými kamarátmi alebo novými, ktorí nám určíte budú aj tak chýbať. Ako kamarát spomenul tesne ako sme vyšli z vlaku: ,, už teraz mi veľmi chýbajú.“ Myslím si, že cele to bolo super a určite sa tešíme na ďalší zážitok s Fénixom.

– Barborka

 

FB -> FOTOGALÉRIA

topgal coopjlc