V lete sme trávili svoj čas vonku, venovali sme sa rôznym aktivitám. No prišla jeseň a my nechceme sedieť doma a chceme byť aktívni vo svojich mestách, obciach a v kraji.  Aj vďaka finančnej podpore z Bratislavského samosprávneho kraja nemusíme a tak sme sa vydali do ulíc, obcí a miest.

V októbri sa konal v Bratislave- Hotel Echo  workshop  v rámci projektu Neseď doma. Deti a mladí ľudia rozvíjali svoje zručnosti, zoznámili sa s pojmom participácia vo svojom okolí,  pripravili si burzu skúsenosti- zručností a  naučili sa ako vytvoriť kampaň a zahrali si mestskú hru.  Na podujatí sa zúčastnilo 15 detí a mladých ľudí. Počas októbra sme navštívili aj Základnú školu v Kráľovej pri Senci , kde sme pre deti a mladých ľudí pripravili aktivity, hry a dialóg zamerané na aktívne trávenie voľného času detí a mladých ľudí. Do aktivít sa zapojilo 96 detí

Najaktívnejší  mladí  ľudia sa stali ambasádormi a budú sa ďalej podieľať  na  našich aktivitách  v rámci projektu  a na aktivitách pre svoje okolie.

 

Tešíme sa na ďalšie podujatia.

Kráľová pri Senci plagát

Workshop Echo II