Aj tento rok sa uskutoční detský letný tábor Nadácie Markíza v spolupráci s OZ Štvorlístok deťom a Detskou organizáciou FÉNIX, o.z. Spolu so školami a miestnymi zastupiteľstvami z celého Slovenska FÉNIX vyberá 50 z viac ako 120 detí, ktorým spoločne vyčaríme úsmev a zažijeme spolu naozaj nezabudnuteľné dni.

Deti, ktoré sa dostanú do tohto tábora neodídu „iba“ so zážitkami a novými kamarátstvami. Tábor je vytvorený za účelom rozveseliť a pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú, a preto v spolupráci s Nadáciou Markíza a sponzormi zo súkromného sektora už tradične v rámci tábora prebehne projekt OBLEČ SI SVOJE DIEŤA.

Projekt OBLEČ SI SVOJE DIEŤA je priestor, kde majú súkromné osoby, podnikatelia, starostovia alebo ktokoľvek iný, priestor na to, aby boli štedrí a zahrali sa na detských módnych poradcov. Každé dieťa sa 1.7. v sprievode dospelého zásobí tričkami a rôznym oblečením v hodnote 150 EUR z darov, ktoré táboru poskytli štedrí darcovia. Ak by ste sa aj vy chceli zapojiť do tohto projektu, poprípade poznáte niekoho, kto by sa rád zapojil, neváhajte nás kontaktovať, všetci ste vítaní. Za všetky dary, rady, tipy a triky sme vám vďační.

Tábor sa uskutoční v rekreačnom zariadení Hotela Lomnistá pri obci Jasenie neďaleko Podbrezovej v termíne od 24. júna do 5. júla. Pre deti je tábor bezplatný, no pre vás bude mať nevyčísliteľnú hodnotu pomoci deťom v núdzi. Ešte sme vás nepresvedčili? Pozrite si video z minulého ročníka tábora Štvorlístok deťom tu: