Tábor sme si riadne užili. Spoznali sme veľa úžasných ľudí, super vedúcich a inštruktorov. Všetci boli veľmi milí. Keby sa dalo, ostali by sme tu ďalší týždeň. Zažili sme veľa zážitkov. Vyrábali sme srdiečka z vlny, magnetky, hrnce. Boli tu dobré aktivity. Plavecké preteky boli super. V našom oddiele sa nám darilo. Mali sme tu najlepšiu vedúcu. Budeme na to spomínať
v dobrom. Dúfam, že o rok sa stretneme v tábore i napriek tomu, že budeme mať 16 rokov.
Dievčatá, Zemplínska Teplica

Bol to najlepší tábor na akom sme boli. Nechce sa nám ísť domov!!! Najlepší vedúci. Spoznali sme veľa skvelých ľudí. Škoda, že väčšina z nich býva tak ďaleko. Dúfame, že sa s nimi stretneme a zažijeme kopec srandy ako teraz. Na tábore sme sa naučili veľa tradičných slovenských remesiel ako napríklad plstenie, tkanie či vyrezávanie píšťalky a holubice. Aktivity boli super.

Dievčatá, Kráľová pri Senci

Tento týždeň bol úplne super. Nielen že sme spoznali veľa nových ľudí, kamarátov, ale veľa sme sa aj naučili o našich sviatkoch a tradíciách. Naučili sme sa plstiť, tkať, vyrezávať píšťalky a holubičky, vyrobili sme snáď najkrajších šarkanov, hrnce, kraslice a magnetky. Tiež sa nám páčil výlet do Sniny. Drevené kostolíky boli krásne. Páčili sa nám aj turnaje, preteky a súťaže. Fenixiáda bola top. Veľmi ťažko sa nám lúčilo. Všetci sme plakali, veľmi plakali. Za našou rodinou, Fénix rodinou. Dúfame, že o rok bude opäť možnosť zažiť taký fantastický tábor a opäť sa tam všetci stretneme.

Emky, Spišská Nová Ves