Máme tu pre Vás druhú úlohu na nový týždeň vo výzve Zdravie nie je klišé na doma. Už nám prichádzajú prvé splnené úlohy z čoho sa veľmi tešíme. Čas na posielanie prevej úlohy máte do 31.3. Ak ste nestihli prvú úlohu, tak stále sa môžete zapojiť do výzvy a začať druhou úlohou. Na zaradenie do žrebovania je potrebné splniť aspoň 4 úlohy( za 4 týždne)

Trvanie výzvy: Od 23.3 – Do 30. 4. 2020

Ako sa môžeš zapojiť do našej výzvy pre zdravie?

Do výzvy sa môžu zapojiť Fénixáci a Fénixáčky od 5 – 18 rokov.

Každý týždeň  na našom webe uverejníme nové úlohy (podľa veku) pre teba (môžeš zapojiť aj rodičov, súrodencov). Spolu sa môžeš tešiť na 6 úloh. Na splnenie úlohy budeš mať 1 týždeň. Nie je potrebné sa vopred prihlásiť. Stačí, keď  splníš úlohu a dáš nám o tom vedieť. Po splnení úlohy nám o tom pošli správu podľa zadania vo výzve na našu e-mailovú adresu:
sutaze@do-fenix.sk

Prvé úlohy nájdeš pod článkom

Fénixáci a Fénixáčky, ktorí nám ešte neviete poslať e- mail sami, prosím poproste rodičov, aby nám ho poslali.

Do správy nám napíšte svoj vek, odkiaľ si, ako sa vám plnila úloha, a či sa do plnenia u vás zapojil aj niekto ďalší z vašej rodiny.  

Za vaše plnenie výziev vás aj odmeníme. Zo všetkých zapojených v 3 vekových kategóriách vyžrebujeme jedného, kto získa super školskú tašku od spoločnosti Topgal spolu s rúškom.

Takže hurá na výzvu a úlohy!

PRAVIDLÁ:

Sledovať a posielať splnenie úlohy vo výzve Zdravie nie je klišé podľa zadania a v termíne.

Pre zaradenie do žrebovania o školské tašky je potrebné splniť aspoň 4 úlohy a poslať nám splnenie na e-mailovú adresu v termíne.

Tento týždeň si spoločne zacvičíme. Tešíme sa na vaše správy.

Druhú úlohu na stiahnutie nájdete TU: