Koľko krát počas roka ste si  zavzdychali: –  chcel/a by som byť doma a nič nerobiť, alebo len tak sa motať po dome, sem tam niečo zobnúť, niečo si pripraviť pod zub, vyskúšať nový účes… Už dávno ste si si chceli zlepiť model lietadla, vyskúšať nový tanec, prečítať si dobrú knihu.

Práve teraz, keď nás pandémia pritlačila a musíme sedieť doma, máte možnosť toto všetko a oveľa viac vyskúšať. Nesedieť len tak, so založenými rukami. Buďte in, buďte aktívni. Detská organizácia FÉNIX pre vás pripravila  výzvu: Som doma a som aktívny/a!

Úlohy pre vás pripravila a bude ich spolu s vami zdieľať a hodnotiť  Anička Krištofčová, mladá vedúca zo Základnej organizácie DO FÉNIX Spišská Nová Ves.

Ideš do toho? Výzva bude trvať od 4.5.2020 do 26.6.2020 a je určená pre všetkých Fénixákov a Fénixáčky od 5 do 18 rokov.

Každý týždeň  na našom webe uverejníme novú úlohu pre teba (môžeš zapojiť aj rodičov, súrodencov alebo kohokoľvek v domácnosti). Spolu sa môžeš tešiť na 8 úloh v kategóriách: Pohyb, Príroda, Čítanie, Pečenie, Hudba, Zdravie, Ekológia a Kreativita. Na splnenie úlohy budeš mať 1 týždeň. Web však musíš sledovať pravidelne, pretože sa môžu objaviť aj bonusové úlohy mimo pravidelných úloh.

Pre registráciu vyplň tento formulár.

Tvoje údaje potrebujeme na to, aby sme úlohy vedeli vyhodnotiť a vďaka facebookovemu menu spoločne vytvoríme na Facebooku skupinu, kde pridáme všetkých účastníkov. Bude to miesto, kde môžete zdieľať vaše výstupy, písať otázky alebo jednoducho komunikovať s ostatnými účastníkmi. Po splnení úlohy nám o tom pošli správu podľa zadania vo výzve na našu e-mailovú adresu: sutaze@do-fenix.sk Fénixáci a Fénixáčky, ktorí nám ešte neviete poslať e- mail sami, tak prosím poproste rodičov, aby nám ho poslali.

V uvedenom termíne nám potom napíšte do správy výsledok úlohy a ako sa vám plnila úloha, a či sa do plnenia úloh  u vás zapojil aj niekto ďalší z vašej rodiny.   Za vaše plnenie výziev Vás aj odmeníme a plus zo všetkých zapojených v 3 vekových kategóriách vyžrebujeme jedného, kto získa super školskú tašku od spoločnosti Topgal a rúško. :) Takže hurá na výzvy!

Prvá úloha bude zverejnená už 4. 5. , tak  sa poponáhľajte, nech nás je čo najviac.