Od marca sme boli s vami cez denné plány, každý deň ste si mohli na našich stránkach nájsť zaujímavé tipy na aktivity. Spoločne sme sa učili, cvičili, športovali, skúšali nové kreatívne nápady. Koronakríza nás prinútila zmeniť naše zvyky, aktivity a aj zrušiť podujatia. Čas sme  trávili viac doma s rodinou. Z turistických chodníkov, dvorov, klubovní sme sa ocitli za počítačmi a naše aktivity sme presunuli do online priestoru. Miesto osobných stretnutí sme sa stretávali cez obrazovku. Mnohí z nás vyskúšali nové veci, niečo nové sme sa naučili, venovali sa veciam, na ktoré sme  možno pred tým nemali čas.

Ponuka aktivít bola bohatá. Aj na stránke DO FÉNIX, na našom Facebooku ste sa mohli zapojiť do mnohých aktivít výziev, vyskúšať naše tipy z denných plánov.

Radi by sme sa od Vás dozvedeli, čo Vám dala Koronakríza, čo Vás naučila, čo ste sa vy naučili, čo ste vyskúšali, či ste sa niekam vďaka tomu posunuli? Akí sú naši Fénixáci a Fénixáčky?

Dajte nám o tom vedieť. Vyplňte náš dotazník a získajte malý darček.

Klik: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5XfPqpAkuvfDLesRFPwP_PpwG4FBEvs60mVpei_l4MW4S5Q/viewform?usp=sf_link

No my nekončíme. Rozbehli sa nám nové aktivity. Kto má rád prírodu, záleží mu na životnom prostredí, v ktorom žije, tak si príde na svoje vo výzve RADŠEJ POTREBNÍ AKO SPOTREBNÍ.  

Kto doma neobsedí, tak sa môže zapojiť do aktivít SOM DOMA A SOM AKTÍVNÝ/Á.

V plnom prúde je už aj náš generačný projekt NEBOJ SA STARKÁ/SRARKÝ ZVLÁDNEME TO, kde sa zapájajú Fénixáci a ich starí rodičia.

Málo?  Tak máme pre vás matematickú súťaž, kde si precvičíte svoje hlavičky a môžete aj vyhrať.

No, a samozrejme, že sme v plnom nasadení a pripravujeme pre Vás Celoslovenské stretnutie online.

Viac o ňom sa dozviete už onedlho. Info získate aj u vašich vedúcich. Pripravte si počítače, čaká Vás ECO TOUR.

Tešíme sa na Vaše splnené úlohy, vaše zážitky a nezabudnite dajte nám vedieť, čo ste sa naučili.