Náš nový online projekt Spolu proti korone sme rozbehli minulý týždeň. Tipy, nápady a inšpirácie na to, ako produktívne využívať čas doma budeme zverejňovať každý pondelok v týždenných plánoch. V tých minulotýždňových ste sa mohli inšpirovať napríklad výrobou večných listov, cvičením na zdravú chrbticu alebo turistickou výzvou. Niekoľko základných organizácií nám už poslalo svoje výstupy, z čoho sa veľmi tešíme! Zapojte sa aj vy a dajte nám o tom vedieť na mailovej adrese sutaze@do-fenix.sk

V Dubnici nad Váhom vyrábali takéto krásne jesenné dekorácie a maľovali obrázky. Aktívna členka Lilly Voříšková dokonca vytvorila kyticu ruží z listov.

Fénixáčka Marika Tolvajová z Krásnohorského Podhradia sa inšpirovala nápadom večných listov a vyrobila veľmi peknú jesennú dekoráciu.

Fénixáci zo Starej Turej si na svojej schôdzke zacvičili cvičenie na zdravý chrbát pod vedením profesionálnych lektorov Krka a Žoldyho :D. Vyrobili tiež večné listy, no a keďže cez víkend počasie turistike neprialo zalovili v archívoch. Našli fotku s fénixáckou vlajkou z najvyššieho vrchu Nízkych Tatier – Ďumbieru a tiež z Kráľovej Hole.