Projekt Spolu proti korone rozbehol svoj štvrtý týždeň. Sme nadšení ako aktívne sa niektoré ZO zapájajú. Počas tretieho týždňa fénixáci vyrezávali svetlonosov, tvorili jesenné dekorácie a taktiež vybehli do prírody. Okrem toho pri prechádzke krásnou jesennou prírodou aj zbierali odpadky. Budeme radi, ak sa aj naďalej budete zapájať do aktivít a výziev. Svoje fotky nám stále môžete posielať na sutaze@do-fenix.sk

V Krásnohorskom Podhradí je o Halloweenskú výzdobu postarané, pozrite koľko svetlonosov!

Fénixáci z Krásnohorského Podhradia sa zapojili aj do upratovacej výzvy. Spojili príjemné s užitočným a na prechádzku po okolí zobrali aj odpadkové mechy. Spravili tak nielen niečo pre seba ale pre našu prírodu.

Marika z Krásnohorského Podhradia sa zapája pravidelne každý týždeň, tentokrát sa inšpirovala a spravila Hokkaido nátierku.

Fénixáci z Levoče tiež vyrezávali tekvice a vytvorili parádnych svetlonosov.

Určite výbornú tekvicovú polievku uvarila Karolínka z Levoče.

Do výziev Spolu proti korone sa zapájajú aj fénixáci z Dubnice nad Váhom. Svetlonosmi aj jesennou výzdobou si skrášlili školu.

V Držkovciach si jesennú výrobu pripravili tiež, pozrite!

Tento projekt bol podporený z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.