Milí Fénixáci, prinášame vám novú etapovú hru, ktorú si spolu vezmeme do roku 2021. Mnoho z Vás už robilo nespočetne veľa etapových hier, mnoho z vás má rešpekt pred úlohami, či málo času.

Etapová hra Budúcnosť sa týmto problémom postavila tvárou v tvár a prináša riešenia, aby pre Vás neexistovala žiadna zábrana zapojiť sa.

Etapová hra bude prebiehať v 3 etapách a potrvá 7 mesiacov. Hra je zameraná na participáciu, zapájanie sa do diania vo svojom okolí. Určená je pre kolektív, pre deti, mladých ľudí od 5-18 rokov.


Do etapovej hry nie je potrebné sa prihlásiť, stačí poslať prvé splnené zadanie z prvej etapy, ktorá bude prebieha od 15.12.2020 – 28.02. 2021 na sutaze@do-fenix.sk

Tento rok sme vás nielen rozdelili do troch vekových kategórii, ale dali sme vám aj voľnosť vo výbere úloh, ktoré splníte. Tak sme docielili, aby tohtoročná etapová hra vyhovovala každému kolektívu, ktorý sa rozhodne zapojiť. Vašou úlohou bude nahrať aspoň 10 bodov a zachrániť Ľahostajnovce od nejakej neresti.

Zadania budete dostávať formou časových kapsúl z roku 2157, z malebného mestečka Ľahostajnovce. Starostu Ľahostajnoviec Stana trápi, že jeho obyvatelia sú ku všetkému neskutočne ľahostajní. Starosta Stano zistil, že jediným spôsobom ako zlepšiť budúcnosť, je zmeniť prítomnosť. Vyslal teda tím najlepších cestovateľov v čase, aby Vám doručili časovú kapsulu.


Tak čo, zmeníme spolu Budúcnosť malými skutkami v prítomnosti?
Už zajtra sa môžete tešiť na prvé úlohy!