Projekt Spolu proti korone vznikol v septembri, kedy sa pandemická situácia začala zhoršovať a my sme naše aktivity opäť museli presunúť do online priestoru. Vtedy sme netušili, že bude mať taký veľký úspech. Počas desiatich týždňov sme vám priniesli mnoho tipov, nápadov a inšpirácií. A vy ste sa zapájali, tvorili a zabávali. Vďaka kreatívnym nápadom ste si mohli vyzdobiť triedu alebo domov. Práve jesenné a vianočné dekorácie mali u vás najväčší úspech. Okrem toho ste ale aj piekli a varili, či pripravovali sa na turistický viacboj Prines oheň a zvíťazíš! Sme nadšení z toho, koľko fotiek nám prišlo a veríme, že aj naďalej sa budete do aktivít DO FÉNIX zapájať takto aktívne.
V poslednom týždni, ktorý sme zverejnili ešte pred Vianocami ste vyrábali vianočné ozdoby a vianočné priania, pochutnávali si na čokoláde a spoznávali typy ohňov.

Aktívni a šikovní Mladí bádatelia z Krásnohorského Podhradia vyrábali takéto krásne ozdoby na stromček a vianočné pohľadnice.

Aktívi Fénixáci z Krásnohorského Podhradia s ich vedúcou Jarkou.

Do čokoládovej výzvy #chocolatecovereverythingday sa zapojili Ondrej a jeho brat Tomáš zo ZO Stará Turá.

Ondrej nám tiež poslal fotku „bezpečných Vianoc“, kedy sa v rámci ochrany so svojou babičkou spojili online.

Tento projekt bol podporený z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.