Náš projekt S Fénixom po Slovensku pokračuje. Z Bratislavy sa vydáme na východ, do krásnej prírody Spiša. Región, v ktorom sa stretávajú štyri národné parky a vyniká tiež bohatým kultúrno-historickým pokladom. V tomto regióne stretneme fénixákov v Hrabušiciach, Levoči aj v Spišskej Novej Vsi. Veríme preto, že sa aj oni zapoja do našej ZOOM diskusie a povedia vám o ich domovine niečo viac.
Diskusiu bude viesť fénixácka vedúca Miška Revajová zo Spišskej Novej Vsi. Stretneme sa vo ŠTVRTOK 25.2.2021 o 17:00 na ZOOMe. Dozvieme sa niečo nové o tomto historickom regióne a veríme, že sa aj príjemne porozprávame. Fénixáci, tešíme sa na vás!

Keďže náš InstaQUIZ mal úspech, pokračovať budeme aj v ňom. Opäť ho zverejníme v piatok o 14:00 na stories. Náš Instagram už určite poznáte – @do_fenix

Linky na zaujímavé stránky, kde sa o Spiši dozviete viac:
https://slovakia.travel/spissky-region-juzny-spis
https://slovakregion.sk/region-spis
https://www.podtatrami.sk/region-spis/
http://www.spis.sk/
https://www.slovenskyraj.eu/

Kreatívnou úlohou na tento týždeň bude vytvoriť pohľadnicu. Takže, či už ju budete kresliť alebo sa pohráte s nejakým grafickým programom, tešíme sa na vaše výtvory. Na Spiši je veľa krásnych turistických a dovolenkových cieľov, takže o inšpiráciu určite nebude núdza.

Prvé časti skladačky sme už rozdali ale ešte ich mnoho ostáva. Zapojte sa do kvízu, diskusie alebo pošlite pohľadnicu a poskladajte Fénixácku mapu Slovenska!