Ďalší týždeň projektu s Fénixom po Slovensku zavítame na Dolné Považie. Naša trojtýždňová cesta Považím je tak pomaly na konci. Prešli sme po celom toku najdlhšej rieky na Slovensku, Váhu. Objavili sme krásne miesta a tento týždeň nás čakajú ďalšie. Do regiónu Dolné Považie patria štyri okresy Trnavského kraja (Piešťany, Trnava, Hlohovec a Galanta) a jeden okres Nitrianskeho kraja (Šaľa). Opäť sme pre vás pripravili plagátik, v ktorom nájdete výber toho najzaujímavšieho, čo treba vedieť a vidieť. Dopĺňame ho aj o linky na ďalšie internetové stránky.

https://slovakia.travel/dolnopovazsky-region-dolne-povazie
http://cestovnyatlas.szm.com/povazie%20-%20juh.htm
https://slovakregion.sk/region-dolne-povazie
https://slovakia.travel/trnava
https://www.trnava.sk/sk/clanok/minitrnava-zaujimavosti
https://www.kamnavylet.sk/sk/atrakcia/kukuricne-bludisko-vlckovce
https://www.pic-piestany.sk/volny-cas/tipy-na-vylety/
http://hvezdaren.org/

Kreatívna úloha bude tento týždeň trochu netradičná. Nebude spojená len s regiónom Dolného Považia ale s celým Slovenskom. Keďže nás čaká veľkonočný týždeň, sme zvedaví na vaše tradície. Tie sa líšia a každý región má to svoje. Pošlite nám fotku svojej výzdoby, jedla alebo nám napíšte, ako trávite veľkú noc vy. Samozrejme, tento rok len v bezpečí domova.
Na vaše fotky sa tešíme na sutaze@do-fenix.sk

A po menšej prestávke nás tento týždeň opäť čaká ZOOM. O regióne Dolné Považie porozpráva Peťo Pintér. Tak sa nezabudnite pripojiť, vo ŠTVRTOK o štvrtej TU.