V základnej organizácií DO Fénix pri základnej škole Morovnianska cesta to žilo aj v októbri. Veď čítajte čo všetko stihli prežiť za tento mesiac.

Nezabudnuteľné zážitky, smiech, zábava a tak trochu vzdelávanie ich v sobotu 9.10.2021 čakalo v Leviciach. Opäť výlet plný príjemných prekvapení. Atlantis Levice, vedecko – zábavné centrum im sprostredkovalo jedinečný deň zábavy pod jednou strechou plus výlet do vesmíru, Levický hrad ich prekvapil svojou polohou na rovno rovnej rovine a zaujímavým výkladom strašidelných príbehov o hrade od pána lektora. Levice boli ďalším mestom v sérii „Poznávame Slovensko“.

V sobotu 23.10.2021 si Fénixáci z Handlovej užili jesenné počasie v rozprávkovo krásnej Banskej Štiavnici. Potrápili sa s @citygame_stiavnica a nebolo to veru jednoduché! Kreatívne úlohy ich veľmi zabavili, ale aj potrápili. Prešli si striebornú cestu po stopách známeho polyhistora Samuela Mikovíniho a spoznali zákutia Štiavnice. Po náročnej hre si užili sladký poklad a odmenili sa rozchodom. Smiech a vrava zaplnili celú Štiavnicu.

Za výhru v etapovej hre – BUDÚCNOSŤ strávili deň jesenných prázdnin s Fénixom na cestách. Navštívili Banskú Bystricu a prešli sa historickým centrom. Zabavili sa v Bounce parku kde si zaskákali v Jump aréne. V Climb aréna sa zabavili na Laser game. Handlovčania si obľúbili aj únikové hry. V Banskej Bystrici to bola Escape room (Izba číslo 13).

Fénix ďakujeme a tešíme sa na novú etapovú hru!

Všetky zorganizované podujatia boli v súlade s hygienickými opatrenia.