Neraz počujete od svojich životných partnerov alebo partneriek otázku : „A kde som v tých Tvojich fénixáckych plánoch ja?“ 

Na túto otázku sa odpovedá veľmi ťažko. Aby sme vám to uľahčili, pripravili sme aj tento rok pre vás a vaše „polovičky“ podujatie Budujeme vzťahy.
Posledné dva roky malo toto podujatie veľký úspech a okrem spoločne strávených chvíľ sa účastníci dozvedeli veľa nových informácií na spoločných workshopoch a aktivitách. Preto sme aj tento rok v termíne od 1.-6. augusta 2022 pripravili pobyt pre vás a vašich partnerov. Podujatie sa uskutoční v Penzióne Cosmopolitan v Banskej Štiavnici a o jeho organizáciu sa postará naša dlhoročná spolupracovníčka Sonička Kačíková.
Link na ubytovanie: https://www.penzioncosmopolitan.sk/hostel-cosmopolitan/

Pobyt je určený pre predsedov základných organizácií DO FÉNIX a ich životných partnerov alebo partnerky. Účastnícky poplatok je 20,-€ na osobu a je potrebné ho uhradiť vopred. Táto suma je stanovená pre maximálne 3 osoby z jednej rodiny. Každý ďalší účastník, vrátane dieťaťa nad 3 roky hradí účastnícky poplatok 80,-€.

Pokiaľ vás ponuka zaujala a máte záujem, napíšte na nikola@do-fenix.sk
Radi vám odpovieme na otázky a pošleme záväznú prihlášku.