Rok 2022 je za nami a my všetkých Fénixákov vítame v roku 2023! Veríme, že bude pre vás plný šťastia, zdravia a lásky a že si ho naplno užijete po boku ľudí, ktorých máte radi. Veľa sa usmievajte, plňte si sny a užívajte si každý jeho okamih.

My sme si pre vás ako novoročné prekvapenie pripravili vyžrebovanie posledných víťazov adventnej súťaže S Fénixom a Topgalom. Sme veľmi radi, že ste sa aj tento rok v hojnom počte zapájali na Facebooku aj na Instagrame. Zapojili sa stovky z vás a my sme celkovo vylosovali 34 výhercov, každý pracovný deň dvoch, v mladšej a staršej vekovej kategórii. Veríme, že vás ceny od nás a spoločnosti Topgal potešili.

Na Nový rok sme na sociálnych sieťach zverejnili video, v ktorom náš predseda Marek Džalaj losuje posledných dvoch víťazov, ktorí správne odpovedali na súťažnú otázku na Štedrý deň. Výhercom mladšej vekovej kategórie sa stal 6-ročný Matúško a staršej vekovej kategórie 13-ročná Alžbetka. Oboch výhercov sme kontaktovali a veľmi sa tešia z možnosti vybrať si školskú tašku alebo batoh od spoločnosti Topgal podľa vlastného výberu.

Ďakujeme a veríme, že nám ostanete verní aj v roku 2023!

Video z losovania si môžete pozrieť na našom Facebooku, tu: Losovanie výhercov adventného kalendára S Fénixom a Topgalom