Na ústredie zavítala pozvánka z Košíc. ZO Košice organizuje Malú výmenu skúseností medzi košickými a dubnickými fénixákmi. Viac sa dozviete v pozvánke nižšie.

„Milí Fénixáci,

v piatok 3.3.2023 navštívia ZO KOŠICE deti z Dubnice nad Váhom teda zo ZO DUBNICA. Ide o MALÚ VÝMENU SKÚSENOSTÍ medzi košickými a dubnickými fénixákmi. Obe organizácie majú priateľské vzťahy a celý minulý školský rok spolupracovali na spoločnom projekte Mladý YOUTUBER. Viac o projekte nájdete tu: https://postupimska.sk/2021/11/29/uspesny-youtuberhttps://postupimska.sk/2021/12/11/uspesny-youtuber-cyber-safety/
Napokon sa stretli spolu v Bratislave na YOUTUBE CAMPE.
Košičania Dubničanom pripravili v piatok menší program: napríklad si vypočujú, prečo sú raňajky a desiata dôležité v našom stravovacom režime. Spoločne si pochutíme na občerstvení s mikrozeleninou. Tieto microgreens sa Košičania naučili pestovať vďaka PARTI projektu. Košičania odprezentujú Dubničanom ich „NAJ“ projekty, „NAJ“ z mesta a ukážu im svoju školu. Pri prehliadke expozície MIKLUŠOVEJ VÄZNICE možno niekto z nich vyskúša konečne aj poriadne mučidlá (nemusí to byť len „učenie“).
V sobotu 4.3.2023 je naplánované stretko a spoločné športové aktivity na lezeckej stene ROZLOMITY vďaka ZO KOŠICE – SEVER, ktorá pripravili workshop ABECEDA LEZENIA.

Pridajte sa k nám!“