Zdravie a zdravý životný štýl bola téma, ktorej sme sa posledné roky aktívne venovali aj u nás vo Fénixe. Aby sa na túto neskutočne dôležitú tému u nás nezabudlo, rozhodli sme sa aj my zapojiť do Medzinárodného týždňa zdravia adolescentov, ktorý prebieha 19-25.marca 2023. Ak sa chcete zapojiť do medzinárodného týždňa zdravia, oficiálna stránka vyhlásila limetkovú zelenú ako farbu tohto ročníka a oficiálny hešteg, ktorý sa používa na sociálnych sieťach je #IAHW2023  .

Zapojiť sa môžete aj do aktivít, ktoré sme si pre vás pripravili u nás vo Fénixe.

Čakajú vás každodenné súťaže na Instagrame aj Facebooku Detskej organizácie FÉNIX. Do súťaže sa môžete zapojiť tak, že správne odpoviete na našu kvízovú otázku a za odpoveď uvediete svoje meno a vek. Každý deň zo správnych odpovedí vylosujeme jedného výhercu z Instagramu i z Facebooku. Výhercom sa ozveme a zašleme im ich výhru.

Pre vedúcich sme pripravili materiál plný námetov na najrôznejšie aktivity, ktoré môžete vyskúšať počas medzinárodného týždňa zdravia adolescentov. Materiál nájdete na odkaze pod týmto článkom. Nezabudnite – ak tento materiál využijete počas svojich stretnutí, pošlite nám fotky a inšpirujte tak ostatných!

Sledujte naše sociálne siete, tešíme sa na vás počas medzinárodného týždňa zdravia u adolescentov!

Materiál pre vedúcich: Medzinárodný týždeň zdravia adolescentov v DO FÉNIX