Aj tento rok pripravujeme akreditované vzdelávanie Mladý vedúci. Každoročne ho organizujeme prvý prázdninový týždeň a inak tomu nebude ani teraz. Je Tvoj vek 15-17 rokov? Máš chuť naučiť sa niečo nové a byť súčasťou tímu Fénixu pri príprave aktivít pre deti? Baví Ťa práca s deťmi a chceš sa v tejto oblasti ďalej rozvíjať? A v neposlednom rade, chceš spoznať nových kamarátov a užiť si skvelé dni plné zábavy? Tak neváhaj a pošli prihlášku!

Vzdelávanie Mladý vedúci je akreditované Ministerstvom školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR. Mladí vedúci a vedúce sa budú vzdelávať v oblasti pedagogiky a psychológie, BOZP a poskytovaní prvej pomoci, neformálneho vzdelávania, prípravy projektov a táborového menežmentu. To všetko pod vedením akreditovaných lektorov a lektoriek. Po úspešnom absolvovaní vzdelávania obdržia všeobecne uznávaný certifikát.

Podujatie sa uskutoční 1.-5. júla 2024 v PARK Hoteli Čingov. Poplatok za vzdelávanie je 20€. Zahŕňa ubytovanie, plnú penziu a program. Počet účastníkov je limitovaný a výber prebehne na základe hodnotenia motivačných listov. Prihlášku nájdeš nižšie a je potrebné ju vyplnenú a oskenovanú poslať do 30. apríla 2024 na adresu sutaze@do-fenix.sk

Prihláška na akreditované vzdelávanie Mladý vedúci: Prihláška Mladý vedúci 2024