POZOR, POZOR! ŠPECIÁLNA VÝZVA PRE NAŠICH FÉNIXÁKOV a FÉNIXÁČKY čo sú doma

Že ZDRAVIE NIE JE KLIŠÉ platí v týchto dňoch ešte trošku viac ako inokedy. Všetkým nám záleží na tom, aby sme boli zdraví. Prajeme si to pri narodeninách, meninách,  hovoríme si to pri stretnutiach. To aké je to dôležité, a ako nám na tom záleží zisťujeme až vtedy, keď to naše zdravíčko niečo ohrozuje.  Vtedy si uvedomujeme, akú máme zodpovednosť voči sebe, ale aj iným (kamarátom, rodičom, starým rodičom…) a ako nás to zdravie môže uväzniť doma.

O zdravie sa je potrebné starať, nielen teraz, keď medzi nami pobehuje nejaký pán vírus Korona, ktorý nás chce navštíviť, ale stále.  Stále tu čosi pobehuje, aj keď sa o tom nepíše v novinách. Najlepšia je prevencia. Poďme sa spolu starať o naše zdravie. Teraz, keď sme doma, máme super príležitosť na nové zvyky, môžeme vyskúšať nové zdravé recepty, môžeme začať cvičiť. Dá sa toho veľa aj doma a spolu.

Ideš do toho?

Trvanie výzvy: Od 23.3 – Do 30. 4. 2020

Ako sa môžeš zapojiť do našej výzvy pre zdravie?

Do výzvy sa môžu zapojiť Fénixáci a Fénixáčky od 5 – 18 rokov.

Každý týždeň  na našom webe uverejníme nové úlohy (podľa veku) pre teba (môžeš zapojiť aj rodičov, súrodencov). Spolu sa môžeš tešiť na 6 úloh. Na splnenie úlohy budeš mať 1 týždeň. Nie je potrebné sa vopred prihlásiť. Stačí, keď  splníš úlohu a dáš nám o tom vedieť. Po splnení úlohy nám o tom pošli správu podľa zadania vo výzve na našu e-mailovú adresu:
sutaze@do-fenix.sk

Prvé úlohy nájdeš pod článkom

Fénixáci a Fénixáčky, ktorí nám ešte neviete poslať e- mail sami, prosím poproste rodičov, aby nám ho poslali.

Do správy nám napíšte svoj vek, odkiaľ si, ako sa vám plnila úloha, a či sa do plnenia u vás zapojil aj niekto ďalší z vašej rodiny.  

Za vaše plnenie výziev vás aj odmeníme. Zo všetkých zapojených v 3 vekových kategóriách vyžrebujeme jedného, kto získa super školskú tašku od spoločnosti Topgal spolu s rúškom.

Takže hurá na výzvu a úlohy!

PRAVIDLÁ:

Sledovať a posielať splnenie úlohy vo výzve Zdravie nie je klišé podľa zadania a v termíne.

Pre zaradenie do žrebovania o školské tašky je potrebné splniť aspoň 4 úlohy a poslať nám splnenie na e-mailovú adresu v termíne.