Viete kto je  FeDoR?
Určite ste si predstavili  kamaráta, ktorého oslovujete: Feďo, Fedorko, Freďo, Fedo, Fedy, Fedko. Náším  FeDoRom  je však niekto úplne iný a nie je len jeden. Je ich hneď niekoľko.

FeDoR – Fénixácky dobrovoľník roka je ocenenie, ktoré  každý rok z príležitosti  Dňa dobrovoľníctva  odovzdáva  Detská organizácia FÉNIX svojim dobrovoľníkom, Základným kolektívom, Základným organizáciám, ale aj sympatizantom a priateľom.Aj tento rok v  DO FÉNIX pracovali dobrovoľníci, ktorí si zaslúžia ocenenie.Mimoriadna situácia si vyžaduje mimoriadne riešenia. S touto vetou sme sa vybrali na cesty.  Mimoriadny je celý rok 2020, slová pandémia, KORONA, COVID 19 sa skloňujú v každej podobe. Preto sme vyrazili na cesty  a ocenenia Fénixácky dobrovoľník roka sme odovzdali priamo tam, kde našich Fénixáckych dobrovoľníkov roka najlepšie poznajú, kde svojou pravidelnou mravenčou prácou robia veľké veci.

Fénixácky dobrovoľník roka je udeľovaný v niekoľkých kategóriách a každý deň sa s vami podelíme na webovej stránke a sociálnych sieťach o jednotlivé ocenenia formou videovizitky.