V marci sme spustili II. časť nášho medzigeneračného projektu kde myslíme na starých rodičov s názvom
“Aj moja starká / starký sa dá zaočkovať” a ani sme sa nenazdali a máme tu finále!

Projekt bol určený pre fénixákov a fénixáčky, ale aj ich babky a dedkov! Tému medzigeneračného učenia sme rozšírilie aj o tému očkovania, falošných informácii a ochrany počas tejto doby, pretože práve naši starí rodičia boli v tej dobe najzraniteľnejší. Tieto na pohľad vážne témy boli doplnené veselými úlohami, tipmi na spoločné aktivity, inšpiráciami a hrami pre vnúčatá a ich starých rodičov. Veríme, že vy aj  vaši starí rodičia si projekt užili a ostanú vám všetkým krásne spomienky. Pridávame vám ešte pár tipov, ako ďalej:

A poďme teda k vyhodnoteniu. Tak ako sme písali, najaktívnejšie dvojice babka a vnúča získavajú spoznávací dvojdňový výlet (jedna noc) do Bratislavy. Výber bol náročný no jednoznačne k najaktívnejším patrí:

  • zo ZO Spišská Nová Ves Zorka Frankovičova s babkou Máriou Frankovičovou
  • zo ZO Handlová je to Ariana Gáborová s babkou Katkou Dupkalovou
  • a nezabudli sme ani na Majku Maňákovú s jejou babkou Máriou, ktoré boli autorky pracovných listov, za čo im patrí veľká vďaka a tiež sa zúčastnia výletu v Bratislave.Srdečne vám všetkým blahoželáme!

Víťazky budeme kontaktovať, pekný výlet a pozvanie na večeru prijal aj Patrik Herman, ktorý si spolu so starkými podebatuje. Zapojeným posielame certifikáty a víťazom  ich odovzdáme osobne.