Ako vyzeralo plnenie úloh v druhom kole projektu „Aj moja starká sa dá zaočkovať“? Užili sme si to? Čo sme sa naučili? Napísala nám fénixáčka Zorka Frankovičová zo ZO Spišská Nová Ves, ktorá sa spolu so svojou starkou do projektu aktívne zapája.

„Dnes som opäť navštívila starkú s kopou papierov v rukách. Babka ma privítala s otvorenou náručou. Pripravila mi obedík a potom sme sa pustili, plné očakávaní do toho. Prvá úloha bola veľmi príjemným prekvapením pre nás obe. Pexeso sme spolu nehrali už dlhší čas, nie to ho vyrábať. Dohodli sme sa ako to urobíme. Čo nakreslíme a dopadlo to super. Babka si zaspomínala ako kreslila malé obrázky do pamätníčkov svojich kamarátok. Druhá úloha bola najlepšia zo všetkých. Hrať schovávačky? Čože? Pri plnení tejto úlohy sme sa nasmiali azda najviac. Bola to veľká sranda. Tretia úloha padla babke veľmi vhod. Keďže dlhú dobu boli všetky služby prerušené tak si žiadnu oficiálnu masáž nemohla dopriať a tak som bolamasérkou ja, ktorá jej plnila každé želanie. Štvrtá úloha bola veľmi chutná. Babka robí rôzne nátierky už nejaký ten čas no nikdy som sa neodvážila poprosiť ju aby ma to naučila. A tak bola dnes tá správna chvíľa. Čo som si pripravila to som si aj zjedla. Počas piatej úlohy som sa na chvíľku stala malou detektívkou a popýtala som sa babky na rôzne mottá, ktorými sa v živote riadi/riadila a čo jej pomohlo postaviť sa a ísť ďalej aj keď to vôbec nebolo jednoduché. Vravela, že nič nie je také zlé aby nemohlo byť ešte horšie a to je aj jej mottom.“

Ďakujeme Zorke aj jej starkej, že sa do projektu zapájajú a plnia úlohy. Užívajú si tak spoločný čas spolu a jedna od druhej sa veľa naučia. Zapojiť sa stále môžete aj vy. Na našej stránke už nájdete úlohy tretieho kola https://www.do-fenix.sk/2021/05/tretia-uloha-aj-moja-starka-sa-da-zaockovat/. Nezabudnite, že najaktívnejšie vnúča so starou mamou má možnosť vyhrať špeciálny dvojdňový výlet.