Po Veľkonočných sviatkoch sa lúčime s témou Netradične tradične, ktorá nás Rozletom sprevádzala celý marec. Za účasť a zaslané výstupy ďakujeme základným organizáciám v Levoči, Tornali, Krásne nad Kysucou, Banskej Bystrici a Dubnici. Ochutnávku fotografií z ich činnosti môžete nájsť tu a čoskoro aj na našich sociálnych sieťach.

 

V apríli nás čaká Deň Zeme, ktorý každoročne slávime 22.4., mnohí z vás si ho pripomínajú čistením svojho okolia či inými ekologickými aktivitami. Tento mesiac sa Rozlet ponesie v téme Radšej potrební ako spotrební. Aprílový Rozlet je pre vás pripravený tak, aby vám množstvom námetov na aktivity dovolil, hoci aj každý deň, oslavovať deň Zeme. Tak, ako myšlienkou marcového čísla bolo venovať sa tradíciám do hĺbky, myšlienkou aprílového je pripomínať si dôležitosť planéty na ktorej žijeme a starostlivosti o ňu nielen na Deň Zeme.

Aprílové číslo Rozletu nájdete tu: Rozlet apríl 2024

V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte kontaktovať Majku na international@do-fenix.sk . Už sa veľmi tešíme na vaše fotografie, články a výstupy z Rozletu Radšej potrební ako spotrební! Pokiaľ súťažíte o ceny, nezabudnite svoje výstupy zaslať na international@do-fenix.sk do 30.4.2024 (utorok).