Viete koľké v poradí? Je to viac ako mala Snehulienka trpaslíkov a menej ako bolo Dalmatíncov v rozprávke. Pomohlo?

Správna odpoveď je 9. Počas 16.-19.6. sa bude konať už 9.Celoslovenské stretnutie Fénixákov. Tento raz na Duchonke. Účastníkov čaká pestrý program. Okrem tradičného predstavenia základných organizácií sa bude konať Detská konferencia, premietneme si film s Človekom v ohrození, navštívia nás veľmi zaujímavé organizácie, pôjdeme na turistiku a čaká nás ešte veľa iného. Hlavne zábava, samozrejme.

Detská konferencia Sú medzi nami tento rok nesie podnázov Podaj mi ruku. Témou sú vzťahy. Konferenciu povedie psychologička Petra Kaločayová.

Zľahka načneme spoluprácu s organizáciou Človek v ohrození, ktorá organizuje filmový festival Jeden svet. Premietneme film Rok bez rodičov (http://jedensvet.sk/sk/film/rok-bez-rodicov) a s vedúcimi sa dohodneme ako by spolupráca s Jedným svetom mohla vyzerať do budúcna.

V rámci aktivity Podaj mi ruku, v nedeľu doobeda, nás navštívi 7 organizácií s ktorými sme spolupracovali, spolupracujeme alebo plánujeme spolupracovať. Každá si pripraví aktivity pre účastníkov.

Chýbať nebude ani Minitalent Fénixu, kde každý rok zažiaria nové talenty. My sa veľmi tešíme a dúfame, že aj Vy. Tí čo tento rok nejdú, nezúfajte, o rok bude ďalšie ;).