Zahlasujte za nášho Fénixáka Mariána z Fénix Dubnica nad Váhom! Je jedným zo súťažiacich vo výzve Mám na to od Slovenskej sporiteľne.

https://mamnato.sk/grant/postupujuce-projekty/detail/533

 

Prečo je hrdinom: Za hrdinu je považovaný odvážny, udatný človek, ktorý vykonal veľké skutky. V dnešnej rýchlej dobe, kedy nikto nemá čas je zázrak nájsť niekoho, kto venuje iným svoj voľný čas, s úsmevom a humorom zapája do aktivít všetky deti bez rozdielu, angažuje sa vo svojom okolí, dokáže deti a mladých motivovať k zmysluplnému tráveniu voľného času. Marián Mikuš je vedúcim kolektívu Divadelníci v DO FÉNIX Dubnica nad Váhom a za 2 roky pôsobenia vo Fénixe spôsobil nielen v základnej škole, kde pôsobí ako vychovávateľ, ale aj v Detskej organizácii poriadne zemetrasenie. Neotočí sa chrbtom žiadnej výzve, je tvorivý, má fantáziu, prináša netradičné riešenia, a to vkladá do svojho prístupu k práci.

Projekt „Divadlom za kultúrou a históriou „má za cieľ spájať ľudí z komunít a vytiahnuť ich z reality bežných dní. Cez interaktívne divadlo im chceme umožniť zažiť na vlastnej koži históriu, kultúru, spoznať historické postavy/osobnosti, ale aj súčasnosť, dianie okolo nás a ukázať divadlo, metódy techniky ako nástroj neformálneho vzdelávania. Projekt je určený širokej verejnosti- deťom, mládeži, dospelým. Bude pozostávať z interaktívných workshopov, detského muzikálu v duchu“ deti deťom“. V rámci podujatia Historickou električkou za históriou a kultúrou v spolupráci s n.o TREŽ ožije táto technická pamiatka divadlom, kultúrou a históriou, čoho súčasťou sa stane komunita, deti, mladí ľudia.

Ak chcete Mariána podporiť posielajte SMS v tvare HLAS 533 na číslo 0902020292.

Hlasovanie prebieha od 15. 1. do 31. 1. 2019. Cena spätnej SMS je 0€ s DPH. Zákazník hradí ním zasielanú SMS podľa aktuálneho cenníka mobilných operátorov. Zahlasovať môžete iba raz počas trvania hlasovania a len za jeden projekt.